Tel.: +359 52 688 000

NEW YEAR’S EVE

MENU OF CAPITOL RESTAURANT
3 Mar

Новогодишно меню / NEW YEAR’S EVE

1. Салата от свежи и гриловани зеленчуци в комбинация с пухкав хумус

2. Сирене Камембер в хрупкави корички с мед и орехи

3. Карамелизиран свински тендерлойн, полят със салца “Верде“, поднесен с ориз Басмати, гъби пачи крак и пюре от три вида картофи

4. Мус от шоколад и лешници върху какаов фъч и френски макаронас с круша

Наливна минерална вода и прясно изпечени хлебчета
Чаша шампанско

Цена на куверта – 62,00 лева
Телефон за резервации
052 688 000

——————————————————————————————-

Напитките са по избор и се заплащат отделно с 20 % намаление от цените в менюто
Няма специалнa програма, само фоново озвучаване с лека музика